Dossa dossi fashion show hakkında

Dossa Dossi 16.yy’da yaşamış bir İtalyan ressamın adıdır. Bu ressam genellikle erkeklerin içini gıdıklayan nü resimleriyle dikkati çekmiştir.

Aynı isimde zamanımızda bir organizasyon firması bulunmaktadır.

Dossa Dossi öyle bir organizasyon firmasıdır ki, İtalyan ressamla isim benzerliği dışında başa türlü bir benzerlik olup olmadığı konusunda bir fikrimiz yoktur.

Ancak bu organizasyon firması, parayla getirdiği mankenleri, parasız getirdiği müşterilerle lüks otellerdeki fashion showlarda, bedavaya buluşturmaktadır. Nasıl para kazandığını okumaya devam edince anlayacaksınız..

Dossa Dossi Fasion Show, zamanın ünlü mankenlerini(erkeklerin içini gıdıkladığından bahsetmemize gerek yok)  bir araya getirerek dünyanın dört bir tarafından topladığı müşterilerini memnun etmeye çalışır.

Dossa Dossi organizasyonunun getirdiği bu müşterilerden beklenen tek şey, dünyanın en iyi mankenlerini en iyi otellerde seyredip büyülendikten sonra, pamuk ellerini ceplerine atıp belli bir miktarda alış-veriş yapmalarıdır.(En az 15-20 bin dolar kadarcık)

Kimden alış veriş yapılacağı ve hangi fiyata ne kadarlık alış veriş yapılacağı önceden belirlenmiştir. İşte Dossa Dossi’nin kazancı buralardan çıkmaktadır.

Böylelikle, TV’lerden gördükleri dünyanın en iyi mankenlerini, dünya gözüyle gören müşterilerin yaptığı alışverişten bir çok paydaş faydalanmaktadır.. Kendilerine fahiş fiyat ödenen mankenler dahil..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir