Apple Sahipleri Çocuklarını Find My Kids Uygulaması İle Takip Ediyor

Anne babalar, Apple Watch ve Find My Kids uygulaması ile çocuklarının yerini gerçek zamanlı olarak görebiliyor.

Find My Kids uygulaması, Apple tarafından onaylanan ilk üçüncü parti çocuk güvenliği uygulaması olma özelliğine sahip.

Uygulama, konum takip özelliği ve yerleşik bir adımsayar (pedometre) içeriyor.

Dünyada 40 milyondan fazla indirilen Find My Kids uygulamasının Türkiye’de de on binlerce kullanıcısı bulunuyor.

Find My Kids, çocukların kullandığı Apple Watch cihazlarına yüklenen yeni uygulaması ile saat çocuğun telefonuna bağlı olmasa bile bağımsız çalışabilen bir çocuk güvenliği ve GPS takip uygulaması sunuyor.

Bu, bir Apple Watch cihazının konumunu Apple ekosistemi dışındaki telefonlarla paylaşabilmesi açısından da bir ilk olma özelliği taşıyor.

Ebeveynler, uygulamayı kullanarak çocuklarının yerini gerçek zamanlı olarak görebildikleri gibi, 30 güne kadar ayrıntılı konum geçmişini de inceleyebiliyorlar.

Çocukların herhangi bir acil durumda ebeveynlerini anında haberdar etmek için Apple Watch’larındaki SOS butonuna dokunmaları yeterli oluyor.

Bu durumda, sessiz modda olsa bile, anne babaların telefonlarında yüksek sesli bir alarm sinyali çalıyor ve ebeveynler uygulamayı kontrol ederek çocuklarının durumunu görebiliyorlar.

Find My Kids Ülke Müdürü Neşen Yücel, “Şirketimizin misyonu, ebeveynlerin güvenli bir ortamda mutlu çocuklar yetiştirmelerine yardımcı olmak.

Uygulamamızı hem ebeveynler hem de çocuklar için erişilebilir kılmak için çalışıyoruz. Bu anlamda yeni Apple Watch versiyonumuz da tüm kullanıcılarımıza büyük fayda sağlayacak” dedi.

Find My Kids, ABD merkezli Geo Track Technologies tarafından geliştirildi. Geo Track Technologies’in GPS takip teknolojilerindeki uzmanlığı sayesinde gelişmiş takip özellikleri sunan uygulama, acil durum bildirimi gibi güvenlik odaklı özellikleri ile de öne çıkıyor.

Dünya genelinde 40 milyondan fazla indirilen, 150 ülkede 45 farklı dilde kullanılan Find My Kids’in ekibi 100’ü aşkın kişiden oluşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir