Üniversite Öğrencilerine GİB’de staj İmkanı

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2021 yılında istihdam etmek üzere üniversite öğrencisi stajyer alacağını duyurdu. Başvurular, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi üzerinden (https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) yapılabilecek.

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2020 yılı sonunda başladığı üniversite öğrencisi stajyer istihdamına, 2021 yılında da devam edeceğini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Yapılan duyuruda,

“2021 yılından itibaren üniversite öğrencilerinin staj başvuruları Staj Seferberliği Projesi kapsamında Kariyer Kapısı üzerinden alınacaktır.

İlanları https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden takip edip başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.” denildi.

GİB üniversite öğrencileri arasından kabul ettiği stajyer öğrencileri daha çok taşra teşkilatı olan vergi dairelerinde görevlendiriyor.

2020 yılında öğrencilere 1’er aylık süreyle staj imkanı tanınmış ve belli bir ücret ödenmişti.

Üniversite Öğrencilerine GİB’de staj İmkanı” için 2 yorum

  1. Ben vergi dairesinde staja kabul edildim. Yol ve yemek parası karşılanıyor mu bilginiz var mı? Verilen bir miktar dediğiniz ücret ortalama ne kadar

    1. İrem merhaba stajın nasıl geçti staj süresince neler öğrendin,ne gördün ?bende aynı durumdayım kabul etme aşamasındayım lütfen yardımcı olur musun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir