K-Pop cinsiyetsizlik akımı hakkında

“Korean pop music”in kısaltmasından oluşan bir akımın adıdır.

Bebeksi yüzlü gençlerden oluşan K-Pop müzik grupları,  cinsiyetsizliği savunmakta, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşmaktadır.

Atalarından gördükleri her şeye baş kaldırıp kendilerine has bir kültür oluşturan ve hızla büyüyen K-Pop müzik temsilcilerinin söylediği pop parçaları kadar dile getirdiği düşünceler de gençlerin ilgisini çekmektedir.

Yeni müzik akımının temsilcileri, giyimde kuşamda cinsiyet ayrımcılığını reddeder ve tek tip giyinirler. İnsanın belli bir yaşa kadar cinsiyete bürünmemesi gerektiğini iddia ederler. Bu akımda insanlar, ancak yetişkin olduktan sonra cinsiyetlerine karar verebilirler.

Arkasında milyar dolarlık yatırımlarla, özellikle 12-18 yaş arasındaki gençlere hitap eden ve onları etkisi altında alan K-POP, aşıladığı öğeler ile kültürel erozyona neden olurken tek tip bir genç modelini idealleştiriyor. K-POP müzik gruplarının ışıltılı hayatları, marka giyimleri, estetikli, bebeksi ve cinsiyetsiz duruşlarıyla gençleri ve gelecek nesilleri kültürel dezenformasyona uğrattığı kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir